Fotografie de arhitectură și design interior

Servicii de fotografie de arhitectură și design interior pentru zona București, restul României, precum și străinătate.

Fotografia de arhitectură necesită tehnici specifice în scopul punerii în evidență a unor cadre de interior sau exterior, care în același timp trebuie să rămână fidele fundamentelor fotografiei precum utilizarea luminii, compoziție și încadrare, punând accent pe consistența imaginilor într-o serie.

Expresia estetică ține de sensibilitate, fotograful prezintă astfel propria viziune asupra subiectului fotografiat. Mă strădui să produc fotografii atractive cu un aspect cât mai firesc prin păstrarea realismului scenelor și subiecților fotografiați.

Pentru a-mi atinge scopul de a produce imagini atractive cu un aspect natural, compun cu grijă toate elementele ținând cont de planurile imaginii, încadrez cu precizie, respect rigoarea liniilor verticale, mixez cu grijă variația de luminozitate dintre interior și exterior, respect acuratețea randării culorilor alocând timpul necesar procesării și cel mai important: pun suflet în tot ceea ce fac.

Prețurile fotografiilor depind de scopul pentru care au fost relizate - arhitectură, design interior, imobiliar, închiriere sezonieră, hotel etc.), calitatea necesară și un număr de criterii specifice precum locul și condițiile de fotografiere, numărul de imagini predate, utilizarea și distribuția imaginilor, servicii de design cerute etc.).

Cere o ofertă de preț
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.