Fotografie de portret

Crearea unui portret frumos este o artă subtilă: un echilibru între măiestria artistică, tehnică și adesea un simț al umorului dezvoltat.

Fascinația mea pentru oameni m-a determinat să fac fotografie de portret. Stilul meu de a fotografia este relaxat și natural, îmi face plăcere să surprind trăsături fascinante ale oamenilor. Unul dintre principalele satisfacții în a fi fotograf de portret este dată de faptul că am șansa de a cunoaște oameni noi minunați, dar și de a fi creativ.

Clienții mă aleg pentru fotografiile mele naturale. Apreciază abordarea relaxată și, la final, își doresc imagini care să le evidențieze caracterul. Dacă ești în căutarea unui fotograf de portret care să te facă să te simți în largul tău și care să creeze imagini care arată cine ești cu adevărat – ai găsit persoana potrivită! O sesiune de portret cu mine este mai simplă și mai relaxată decât te-ai putea aștepta. Și, pe deasupra, amuzantă.

Care este rezultatul sesiunii foto? Acele imagini care vor stârni admirația. Fie că e vorba de imagini de uz personal sau business, îți promit că te vei simți bine la ședința foto și vei pleca cu niște imagini cu care te vei putea mândri.

Sesiunile foto pot avea loc în locație sau oriunde dorești, iar durata poate varia în funcție de complexitate. Dacă vrei să afli un preț orientativ pentru nevoile tale, îmi poți cere o ofertă.

Domenii de expertiză

Serviciile mele de fotografie de portret includ, dar nu sunt limitate la:

  • Fotografie de portret (locație sau studio);

  • Fotografie de portret pentru profil (social media, LinkedIn etc.);

  • Fotografii de portret corporate (locație sau studio);

  • Fotografie de portret lifestyle

De ce fac fotografie de portret?

Iubesc oamenii. Mai mult decât iubesc fotografia, iubesc oamenii. Am fost mereu atras de oameni, deși sunt o fire introvertită. Îmi face o plăcere deosebită să fotografiez portrete, pasiune descoperită odată cu fotografia de concert. Adesea ajungeam să am mai multe portrete cu publicul, fascinat fiind de trăirile și emoțiile lor, decât cu artiștii care se aflau pe scenă.

 

Am ocazia de a cunoaște oameni minunați. De la artiștii din backstage la oamenii extraordinari care au atins culmile succesului sau cu povești aparte, una dintre cele mai mari satisfacții ale acestui job este stabilirea de noi conexiuni. În tot acest timp mi-am făcut și prieteni extraordinari.


Este modul meu de exprimare artistică. Nu am un talent la scris sau pentru alte demersuri creative. Fotografia de portret îmi permite să explic cum văd eu subiectul. Nu dețin întotdeauna controlul creativ, dar când această ocazie îmi este oferită mă asigur să fac diferența. Caut să surprind expresii și gesturi care definesc persoana din fața camerei și încerc să le accentuez în portret. Adesea petrec mai mult timp cunoscând subiectul decât fotografiind.

 

Pentru valoarea documentară. Unul dintre principalele motive pentru care îmi fotografiez prietenii este de a păstra o înregistrare a modului în care îi văd eu. Instantaneele adesea nu dezvăluie personalitatea subiectului la fel de bine ca un portret plănuit cu atenție. Având această înregistrare permanentă a oamenilor apropiați este foarte importantă pentru mine.

 

M-a învățat să văd lumea cu alți ochi. Fotografia a schimbat modul în care văd oamenii și lumea în general. Din momentul în care am început să văd frumusețea care mă înconjoară, viața mea a devenit mult mai cinematică.

Cere o ofertă de preț
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.