Fotografie de eveniment

Organizarea unui eveniment necesită mult timp și atenție, totodată, fiecare eveniment este unic așa că vrei să fie de neuitat. Fie că este o lansare de produs, un eveniment de amploare, un spectacol, o conferință sau o petrecere, un fotograf de eveniment trebuie să fie capabil să surprindă esența și atmosfera evenimentului tău, să realizeze acele imagini care evidențiază toate momentele cheie și care pot fi utilizate pentru marketing, publicitate sau social media sau să le împărtășești cu colaboratorii și partenerii. 

Știm toți că detaliile contează în cazul unui eveniment. Prioritatea mea ca fotograf este să capturez momentele definitorii ale evenimentului care în același timp spun o poveste și să provoc emoție.
Fiecare imagine pe care o realizez este despre ceva, fie că este vorba de o emoție, de o reacție sau de o interacțiune, există întotdeauna un sens în spatele unei fotografii. Cred că astfel de imagini oferă o perspectivă asupra a cum ar fi fost să fii acolo. De asemenea acest gen de imagini sunt cele mai eficiente în social media. 

Am abilitatea de a surprinde metodic fiecare aspect al evenimentului tău, indiferent dacă primesc un brief sau nu. Produc imagini nu doar dintr-o perspectivă de marketing sau editorială ci și din perspective unice până la ultimul detaliu, obținând o gamă de fotografii capabilă să satisfacă toate nevoile imagistice viitoare, chiar și cele pe care nu le anticipai! 

„Emoția și energia evenimentului tău imortalizate în imagini spectaculoase!”

De ce eu?

01

Disponibilitate

Sunt disponibil în București dar mă pot deplasa oriunde la nevoie.
02

Experiență

Peste 15 ani de experiență în fotografia de eveniment și colaborarea cu companii.
03

Calitate&Rapiditate

Dedicat fotografiei de calitate: Imagini hi-res, fără zgomot, editate integral și colorizate livrate în maxim 24 ore.
04

Versatilitate

Conținut vizual pregătit să satisfacă nevoile de marketing ale clienților precum siteuri, bloguri sau social media
05

Planificare facilă

Am un proces simplificat, de la primul nostru contact până la logistică/pre-producție, execuție și livrarea imaginilor, pentru a te ajuta să dedici mai puține resurse pentru planificarea fotografiilor
06

Profesionalism

Voi răspunde întotdeauna la telefon, voi ajunge la timp, mă voi îmbrăca adecvat, te voi asculta și voi depune 110% pentru a obține imaginile pe care le dorești.
07

Spirit de echipă

Obiectivul meu numărul unu este să depășesc așteptările clienților mei. Cred că lucrurile mărunte sunt cele care fac diferența, cum ar fi să fii pregătit, flexibil, să înveți numele oamenilor și, în general, să fii prietenos cu toți clienții, invitații și partenerii de la un eveniment.

Fotografiezi nunți?

Da, doar că o fac în număr limitat, nu fac mai mult de 8 evenimente pe an. Mă veți întreba de ce? Nu vreau ca nimeni să creadă nici măcar pentru o clipă că nu IUBESC nunțile. Absolut. De fapt, le iubesc atât de mult, încât a trebuit să stabilesc o limită! Copleșirea, stresul și epuizarea sunt REALE. Dacă ne forțăm prea tare sau ne punem prea multe pe tavă, pasiunea nu mai e pură. Nu vreau să fiu în această situație sau să mă apropii de ea. În prezent, aștept cu nerăbdare fiecare nuntă. Fiecare dintre ele stârnește entuziasm, eliberează creativitatea și îmi amintește că sunt în locul potrivit. Deci, ce îmi place la nunți? Îmi place să-mi văd miresele și mirii pentru prima dată în acea zi. Plini de nervi și emoții. Îmi place așteptarea nerăbdătoare înainte de ceremonie și membrii familiei plini de bucurie care privesc înainte. Îmi place să fiu martor la primele momente. Primele priviri, primul sărut, primul dans. Îmi place că au un ritm rapid și mă provoacă continuu să îmi depășesc limitele. Îmi place că am ocazia să joc un mic rol într-un moment atât de important în viață. Că eu, Miluță, pot oferi cuplurilor mele amintiri tangibile care ar putea trăi sute de ani. Am ocazia să fac parte din această moștenire, iar acest lucru este foarte special. Dacă ești în căutarea unui fotograf cu o perspectivă autentică naturală, creativă, care nu face „regie”, este posibil să fim compatibili. Contactează-mă și spune-mi povestea voastră și dacă suntem pe acceași lungime de undă este posibil să colaborăm. Garantez livrarea în 14 zile a imaginilor finale editate.

Miluță

Ce tipuri de evenimente fotografiez?

Conferințe de presă
Conferințe și întruniri
Convenții
Dans și teatru
Decernări de premii
Evenimente corporate aniversare
Evenimente culturale și fotografie de artă
Evenimente de marketing
Evenimente oficiale
Evenimente personale (cițiti mențiunile despre nunți)
Evenimente PR
Evenimente sociale
Gale
Inaugurări
Întâlniri ale investitorilor
Întruniri corporate
Lansări de produs
Petreceri corporate
Recepții oficiale
Târguri și expoziții

Cere o ofertă de preț

Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.