Fotografie de concert

Începuturile călătoriei mele în lumea fotografiei corespund cu pasiunea pentru muzică și pentru artele spectacolului în general. Primele fotografii de concert le-am făcut în 2007 și odată ce m-am văzut în photopit, primind primele acreditări foto, mi-am spus că acesta este domeniul de nișă în care voi progresa cu o pasiune greu de oprit.

Ani buni am colaborat cu mai multe publicații de profil de la noi, fotografiind cele mai mari evenimente muzicale din România și construind un portofoliu variat: de la muzică clasică la metal extrem. Fotografiile mele de concert au fost preluate de numeroase publicații din România și din afară, au apărut în diverse materiale tipărite și au fost prezentate în expoziții. Am fotografiat cu pasiune constantă atât show-uri mari precum Metallica, Guns n' Roses, Aerosmith, Red Hot Chili Peppers, Jessie J sau 30 Seconds to Mars dar și show-uri mici de club, cu o mână de spectatori.

Ce m-a difertențiat în această nișă a fost perserverența și dorința continuă de dezvoltare a unui stil unic, care și-a avut bazele într-o experimentare continuă.

Din 2015 am devenit freelancer și m-am bazat doar pe prezența mea în online și pe experiența acumulată, începând totodată colaborări în postura de fotograf oficial cu mai multe festivaluri, cum ar fi Artmania, Blaj Alive, Balkanik, Electric Castle și Rockstadt Extreme Fest. Tot 2015 avea să constituie un moment decisiv, prin tragedia de la Colectiv, care m-a surprins în prima linie, lângă scenă. La nici trei luni aveam să mă întorc la fotografia de concert cu o pasiune și mai mare.

Serviciile mele de fotografie de concert acoperă toate genurile muzicale și tipurile de locații, fiind susținute de o experiență greu de egalat. Dacă nu mă credeți, puteți vedea galeriile Best Of din ultimii 5 ani în secțiunea de Portofolii Concerte.

Cere o ofertă de preț
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.
Vă rog să completați câmpul.