Proiecte

*Faces of Creativity – brewed by Gambrinus Vintage

Vintage never gets old! Așa că, de ce o casetă video n-ar face echipă bună cu cel mai tech home-cinema? Sau un obiectiv retro cu o aplicație de mobil AR?

Faces of Creativity este un proiect care, pentru o clipă, pune pauză prezentului, apasă pe rewind și apoi te propulsează direct în viitor. Inițiat de Gambrinus Vintage în colaborare cu fotograful Miluță Flueraș, Faces Of Creativity surprinde o serie de portrete ale unor personaje care nu au rămas captivi unei singure perioade de timp și care au avut curajul să conecteze trecutul cu viitorul.

Călătorii care s-au îmbarcat în mașina timpului sunt oameni creativi, curioși, ba chiar mici-inovatori. Pasionați de lucruri și meserii din toate timpurile și mereu cu dorința de a le readuce în atenția reflectoarelor, reinventându-le.

World meet ALLKIMIK, Pisica Pătrată, Chip Amăriei, Dan Basu, Boardescu, Vlad Craioveanu, Mișa Diaconu, Gentleman Works, Ioana Marchidan, Irina Neacșu și Andrei Carlo Papuc.

Proiect imaginat de Gambrinus Vintage, transpus prin obiectivul lui Miluță Flueraș și animat de ARTivive. (Android & App Store)